Cel puțin 33 de civili au fost uciși, în ultimele 24 de ore, în raiduri aeriene efectuate de aviația militară siriană în provincia Idleb, situată în nord-vestul țării, unde este în curs o operațiune militară contra grupurilor islamiste, anunță organizația Observator Sirian pentru Drepturile Omului.

Șaisprezece dintre cei 33 de civili au fost uciși într-o piață din orășelul Saraqeb, a precizat organizația Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent și cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forțele opoziției și grupuri teroriste, inclusiv organizația sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak și Siria / Stat Islamic în Irak și Levant). Bilanțul conflictului depășeste 270.000 de morți.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/zeci-de-morti-in-urma-raidurilor-aeriene-efectuate-in-nord-vestul-siriei-46457.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/zeci-de-morti-in-urma-raidurilor-aeriene-efectuate-in-nord-vestul-siriei-46457-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv