Discuțiile vor avea loc la Muzeul Evreiesc și Centrul de Toleranță, unde domnii Putin și Netanyahu vor participa la o serie de evenimente organizate cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului și a aniversării eliberării complete a orașului Leningrad, în timpul celui de-al doilea război mondial.
Premierul israelian a declarat, în cadrul ședinței de duminică a cabinetului israelian, că intenționează să discute, în cadrul întâlnirilor de luni de la Moscova, “evoluțiile din Orientul Mijlociu”, eforturile de consolidare a coordonării dintre forțele armate ale celor două țări cu privire la Siria, dar și alte aspecte “importante pentru securitatea Israelului”.
Potrivit ziarului Haaretz, premierul israelian intenționează, de asemenea, să discute cu autoritățile de la Moscova și despre acordul nuclear iranian, clarificând poziția țării sale cu privire la neacceptarea fermă a prezenței permanente a forțelor armate iraniene în Siria. Pe 25 ianuarie, Netanyahu a discutat aceste probleme cu președintele american, Donald Trump, în cadrul unei întâlniri organizate cu ocazia Forumului Economic Mondial de la Davos.
Kremlinul a confirmat mai înainte că se fac pregătiri pentru o vizită oficială a liderului palestinian, Mahmoud Abbas, la Moscova, dar nu a precizat o dată exactă.

Tag-uri:
putin, netanyahu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1615.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1615-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Discuțiile vor avea loc la Muzeul Evreiesc și Centrul de Toleranță, unde domnii Putin și Netanyahu vor participa la o serie de evenimente organizate cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului și a aniversării eliberării complete a orașului Leningrad, în timpul celui de-al doilea război mondial. Premierul israelian...

Preluat de la EVZ