O mamă adolescentă care și-a lăsat copilul să moară de foame, ca să se poată petrece alături de prietenii săi a scăpat cu o condamnare de numai șase ani și jumătate.

Viktoria Kuznetsova, de 17 ani, din Rostov, Rusia, l-a lăsat pe Egor, bebelușul său de numai nouă luni în casă pentru a se putea duce la petreceri cu prietenii săi, informează Daily Mail. Curtea a spus că Kuznetsova intenționa să îl omoare pe Egor de când a început colegiul. Explicațiile tinerei sunt halucinante. Aceasta a susținut, în fața instanței, că bebelușul nu o lăsa să beneficieze de libertatea pe care și-o dorea și că, din cauza acestuia nu putea să iasă noaptea din casă pentru a se întâlni cu prietenii săi și pentru a petrece alături de aceștia.

După ce soțul ei a fost chemat pentru serviciul militar, adolescenta a pus copilul într-un cărucior, a închis ușa și a plecat să-și vadă prietenii. Astfel, a petrecut întreaga săptămână cu prietenii săi, în timp ce copilul a murit de foame în locuinţă. Acesta a mărturisit că s-a întors o singură dată acasă, pentru a-i da câinelui apă.

„Cauza morţii lui Egor, un bebeluş de nouă luni, a fost deshidratarea şi înfometarea”, a spus judecătorul de caz.

Tag-uri:
bebelus, bebelus mort, mama adolescenta, mama rusia, bebelus inchis in casa

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1651.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1651-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
O mamă adolescentă care și-a lăsat copilul să moară de foame, ca să se poată petrece alături de prietenii săi a scăpat cu o condamnare de numai șase ani și jumătate.Viktoria Kuznetsova, de 17 ani, din Rostov, Rusia, l-a lăsat pe Egor, bebelușul său de numai nouă luni în...

Preluat de la EVZ