Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost mușcat de penis de un câine scăpat de sub controlul proprietarului. Medicii au fost nevoiți să-i coase organul sexual, punându-i nouă copci.

Incidentul a avut loc pe 12 ianuarie, la Huedin, când bărbatul originar din Fildul de Jos, județul Sălaj, își vizita o rudă. Acesta susține că a fost atacat prin surprindere de un câine, care ar fi sărit peste gardul unei gospodării și l-ar fi mușcat.

„Pe 12 ianuarie mă aflam la Huedin ca să-mi vizitez o rudă și pe strada care duce spre Fild a sărit peste gard un câine mare. Acesta mi-a rupt pantalonii cu dinții și mi-a făcut ferfeniță – scuzați – organul genital, chiar la doi-trei centimetri de bază. Din plin m-a luat! Am fost dus de cineva la spitalul din Huedin, unde medicii mi-au făcut o injecție cu antitetanos și m-au cusut, punându-mi nouă copci. Apoi m-au trimis la Clinica de Boli Infecțioase, la Cluj, unde am început tratamentul cu injecții”, a spus bărbatul, citat de Gazeta de Cluj.

Acesta intenționează să-l dea în judecată pe proprietarul animalului.

„Îl dau în judecată pe proprietarul câinelui – deși mi-e cam frică de el fiindcă e un om periculos – dar peste câteva zile mă prezint la chirurgul de la spitalul orășenesc din Huedin, ca să-mi se scoată firele și abia după aceea voi ști cât de tare mi-e afectat organul. Din fericire, nevasta mea a înțeles situația și mi-a spus că nu-i nicio problemă, suntem oameni bătrâni, cu cinci nepoți – și nu va face caz de asta”, a mai afirmat bărbatul pentru Adevărul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/un-barbat-s-a-ales-cu-9-copci-dupa-ce-a-fost-muscat-de-penis-de-un-caine-scapat-de-sub-control-mi-l-a-facut-ferfenita-46460.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/un-barbat-s-a-ales-cu-9-copci-dupa-ce-a-fost-muscat-de-penis-de-un-caine-scapat-de-sub-control-mi-l-a-facut-ferfenita-46460-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv