Eugen Teodorovici, desemnat ministrul Finanțelor Publice, a declarat, azi, că Guvernul amâna implementarea Formularului 600, timp în care poate lua decizia de a abroga această măsură, afirmând că cetățenii nu vor mai fi obligați să mai depună acest formular.

„Pe 31 este ședința de Guvern și OUG pentru amânarea termenului (…) până la final de martie, să găsim soluția. (…) Se amână, timp în care poți lua decizia să abrogi. Să vezi exact dacă scoți ce lași acolo. Se amână în vederea eliminării acestui formular. (Contribuabilii-n.r.) nu trebuie să mai depună acest formular”, a declarat Eugen Teodorovici, desemnat ministrul Finanțelor Publice, întrebat ce se va întâmpla cu Formularul 600, după ce premierul Viorica Dăncilă a precizat că prevederea va fi abrogată.

Cât privește impozitarea veniturilor bisericești, Teodorovici a afirmat că Patriarhul Daniel îi spune ce crede și el aplică ”ce trebuie”.

”Dânsul ar putea să spună ce crede, eu îi spun ce știu și aplic ce trebuie. (…) Patriarhul se inspiră din ceea ce spun eu. Sunt o sursă de inspirație pentru Patriarh”, a răspuns Eugen Teodorovici, întrebat dacă Patriarhul l-a convins să renunțe la impozitarea veniturilor bisericești.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/teodorovici-contribuabilii-nu-trebuie-sa-mai-depuna-formularul-600-46471.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/teodorovici-contribuabilii-nu-trebuie-sa-mai-depuna-formularul-600-46471-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv