Doi ieșeni au fost arestați în Italia după mai bine de trei luni de la momentul la care ar fi ucis o româncă, în fața copilului ei de nici un an.

Florin Buzilă (19 ani) și Paul Todirașcu (18 ani) ar fi ucis o româncă într-o localitate de lângă Palermo, Cerda, pe 9 octombrie 2017. Din acel moment, autoritățile judiciare italiene au încercat să identifice autorii, având mai mulți suspecți.

Victima, Alina Elena Biță, de 28 de ani, se afla în locuința proprie atunci când a fost ucisă. Se presupune că cei doi suspecți arestați ar fi intrat atunci în casa victimei, folosind un pretext. Femeia se afla în locuință alături de copilul său de nici un an. Ar fi fost strangulată de agresori până ce a murit, fapt relevat de rezultatele necropsiei. Scenele violente s-ar fi petrecut de față cu copilul.

Todirașcu și Buzilă sunt verișori cu soțul victimei, ei sustrăgând apoi câteva sute de euro din casă, imediat după ce au comis omorul. Alina Biță a fost găsită fără suflare chiar de soțul ei, care a descoperit și fetița plângând în cameră. În primă fază, bărbatul a fost suspectat de autorități că ar fi comis fapta, însă el nu a fost reținut. Cei doi ieșeni arestați au fost încarcerați la Palermo și urmează să fie judecați.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/tanara-ucisa-in-fata-fetitei-de-nici-un-an-pentru-cateva-sute-de-euro-46463.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/tanara-ucisa-in-fata-fetitei-de-nici-un-an-pentru-cateva-sute-de-euro-46463-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv