Sexy-deputata a declarat în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, de la România Tv, că plângerea a fost înregistrată chiar la procurorul general al României, Augustin Lazăr.

Andreea Cosma a anunțat că îi cere fostului procuror DNA de Prahova, Portocală, despăgubiri de 1,5 milioane de euro.

“Am formulat o plângere penală împotriva lui Negulescu şi a procurorilor care au desfăşurat ancheta asupra mea. Am cerut daune morale şi materiale. Plângerea a fost depusă procurorului general, Augustin Lazăr. Sunt peste 20 de mii de acte notariale ridicate. Peste un milion de documente au fost ridicate”, a declarat Andreea Cosma.

Procurorul Portocală i-a făcut dosar penal deputatei, după ce a încercat să aibă o relație sexuală cu aceasta. Andreea Cosma a dezvăluit că în trecut procuororul Negulescu i-a făcut avansuri, , i-a cumpărat o pisică și i-a cerut să-și facă un concediu la mare împreună. “Țin minte cu mare regret că toți polițiștii călcau în picioare arhiva mea notarială”, a mai spus Cosma.

Tag-uri:
deputata, psd, andreea cosma, plangere, portocala

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1670.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1670-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Sexy-deputata a declarat în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, de la România Tv, că plângerea a fost înregistrată chiar la procurorul general al României, Augustin Lazăr.Andreea Cosma a anunțat că îi cere fostului procuror DNA de Prahova, Portocală, despăgubiri de 1,5 milioane de euro.'Am formulat o plângere penală împotriva...

Preluat de la EVZ