Pe 18 ianuarie, procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacău au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a lui Ionel Arsene, la data faptelor deputat în Parlamentul României și președinte al PSD Neamț, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. 


Șeful Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, reținut de DNA. El este acuzat că, în 2013, a primit mită 100.000 de euro


În ordonanța de reținere se arăta că, în cursul anului 2013, Ionel Arsene, în calitate de deputat în Parlamentul României și președinte al PSD Neamț, „a primit de la o persoană (martor în cauză), suma de 100.000 euro pentru a-și folosi influența pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor persoane din conducerea Agenției Naționale de Integritate, în scopul de a se constata nerespectarea dispozițiilor legale privind conflictul de interese și regimul incompatibilităților în cazul unei persoane care, la acea vreme, avea funcție de conducere în administrația locală”.

A doua zi, însă, Ionel Arsene a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar, după respingerea cererii DNA de arestare preventivă.


DNA, lovită din nou! Președintele CJ Neamț a fost eliberat


Arsene a devenit „vedetă” națională pe data de 3 aprilie 2014, după ce o televiziune locală a prezentat un video în care întreținea relații sexuale cu o tânără, cel mai probabil într-o cameră de hotel.

Filmul a fost distribuit în mai multe redacții și în el apare șeful PSD Neamț, Ionel Arsene, dezbrăcat până la șosete, de unde şi porecla cu care s-a ales mai târziu – „deputatul-şosetă”.


REFERAT. Șeful CJ Neamț, Ionel Arsene, a luat mită în 2013 ca să-l elimine pe Culiță Tărâță. Acesta a murit în 2014!


Imaginile, despre care deputatul spunea că sunt trucate, îl arătau pe liderul local al social democraților oferind „lecții de viață” nu tocmai ortodoxe. Mai întâi, demnitarul îi dădea partenerei sfaturi de viitor, îi cerea să se ducă la școală, altfel o să regrete mai târziu, „după ce nu mai ești frumoasă”. Apoi, întreține cu fata relații sexuale.


SEX-TAPE în POLITICĂ. Cum a ajuns liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, să fie poreclit „deputatul-şosetă”. Istoria șefului CJ Neamț, reținut de DNA

Tag-uri:
arsene, cj neamt, psd, neamt

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1642.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1642-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Pe 18 ianuarie, procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacău au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a lui Ionel Arsene, la data faptelor deputat în Parlamentul României și președinte al PSD Neamț, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.  Șeful...

Preluat de la EVZ