Viorica Vasilica Dăncilă, premierul desemnat, a declarat azi, în discursul din Parlament, că va renunța săptămâna aceasta la formularul 600 și apoi la altele.

”Cât timp voi fi prim ministru nu voi introduce nicio taxă nouă în România. Scopul meu este acela de a ușura și de simplifica viața economică, nu de a o complica. Chiar de săptămâna asta vom renunța la Formularul 600 și ulterior la aproape toate celelalte. Un singur formular pentru cei cu activități independente este propunerea noastră începând cu anul 2019”, a declarat premierul desemnat, Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că are în vedere și reducerea birocrației, prin simplificarea sistemului fiscal. Ea a precizat că va realiza acest lucru prin reducerea sau comasarea numărului de taxe plătite de firme și cetățeni.

”Am în vedere maxim 50 de taxe cu aplicare generală și asta cât mai curând posibil”, a mai spus premierul desemnat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/premierul-desemnat-viorica-dancila-renuntam-la-formularul-600-46458.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/premierul-desemnat-viorica-dancila-renuntam-la-formularul-600-46458-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv