Doi copii din Vaslui au suferit arsuri grave, azi, într-un incendiu care a izbucnit în locuință, unde au fost lăsați nesupravegheați de părinții plecați la stână. Micuții vor fi transferați la București, cu un elicopter de la Aviație.

Din primele informații, cei doi copii erau singuri în casă când a izbucnit incendiul, părinții lor fiind la o stână. Starea lor este foarte gravă și vor fi duși cu un elicopter de la Aviație, din Bacău, la București.

„Un băiețel de 3 ani a suferit arsuri pe o suprafață de 90% din corp, în vreme ce o fetiță de un an și opt luni a suferit arsuri pe 13% din corp. Din primele informații se pare că au fost lăsați nesupravegheați, părinții fiind plecați la o stână pe care o au. Cauza a fost jarul căzut din sobă”, a declarat luni Cristi Lapa, din cadrul Prefecturii Vaslui.

Se pare că cei doi copii au fost scoși din casa în flăcări de vecini.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/o-casa-a-luat-foc-doi-copii-au-suferit-arsuri-grave-dupa-ce-parintii-i-au-lasat-nesupravegheati-46464.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/o-casa-a-luat-foc-doi-copii-au-suferit-arsuri-grave-dupa-ce-parintii-i-au-lasat-nesupravegheati-46464-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv