26 de elevi ai unei școli primare din comuna Săcelu, județul Gorj, au fost evacuați, astăzii, din unitatea de învățământ, în urma unui incendiu.

Acoperișul a luat foc, iar clădirea s-a umplut de fum, transmite corespondentul Mediafax.

Reprezentanții școlii susțin că incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit, după ce inițial a fost înregistrată o pană de curent.

Până la ora transmiterii acestei știri nu s-au înregistrat victime și nu există pericol de extindere a flăcărilor la gospodăriile cetățenilor.

”Nu sunt victime. Copiii sunt în siguranță. Au fost evacuați în curtea școlii, după care au fost preluați de părinți. Cei care merg cu microbuzul au fost transportați acasă. S-a întâmplat la sfârșitul orelor de curs, pe la ora 11.40.

Doamna învățătoare de la structura respectivă a simțit un miros de fum, a mers și în cancelarie, i s-a părut că este de la o imprimantă, după care a ieșit în curte și a văzut în partea dreaptă a instituției focul la acoperiș. Cu puțin timp înainte avusese loc o pană de curent și probabil a fost un scurtcircuit. Așteptăm rezultatul pompierilor. Avem centrală pe lemne. Avem 12 copii în clasele I-IV și 14 de grădiniță”, a declarat Elena Docuță, directorul Școlii Gimnaziale Săcelu.

 Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci se află la fața locului.

”Incendiul este localizat. Nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/incendiu-intr-o-scoala-elevii-au-fost-evacuati-46454.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/incendiu-intr-o-scoala-elevii-au-fost-evacuati-46454-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv