Ancheta efectuată de polițiști după accidentul rutier petrecut sâmbătă, la ieșirea din Orăștie, a scos la iveală un detaliu șocant.

Trei oameni au murit într-un accident rutier petrecut sâmbătă, la ieșirea din municipiul Orăștie. Printre victime se află Darius Stan, un tânăr de 19 ani, elev în clasa a XII-a la un colegiu din Orăștie. Ceilalți doi oameni care au murit sunt un bărbat de 60 de ani și o femeie în vârstă de 59 de ani.

Ancheta efectuată de polițiști a scos la iveală un detaliu neobișnuit. Tânărul de 19 ani, aflat la volanul unei Dacia Solenza, a intrat pur și simplu cu mașina pe contrasens și a lovit autoturismul BMW în care se aflau cei doi soți din județul Alba. Nu au fost urme de frânare.

„Tânărul circula din Direcția Orăștie spre Sebeș, pe DN 7, pe un sector de drum în aliniament, pe carosabil uscat. Din primele cercetări s-a stabilit că a pătruns pe contrasens”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Nu sunt indicii că tânărul, care era fiu al unui polițist, ar fi vrut să se sinucidă, spun polițiștii. Impactul dintre cele două autoturisme a curmat trei vieți, pe loc.

„Pompierii au intervenit pe DN 7, la ieșirea din Orăștie, la accidentul rutier soldat cu trei persoane decedate. Echipajele de Descarcerare și prim ajutor au găsit la locul impactului dintre două mașini trei victime încarcerate și decedate. Cei doi bărbați și o femeie nu au supraviețuit impactului frontal dintre cele două autoturisme”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Sursă foto: Adevărul

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/gestul-neobisnuit-al-unui-tanar-de-19-ani-a-dus-la-moartea-a-trei-oameni-galerie-foto-46465.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/gestul-neobisnuit-al-unui-tanar-de-19-ani-a-dus-la-moartea-a-trei-oameni-galerie-foto-46465-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv