Se pare că la depunerea jurământului de la Palatul Cotroceni, Viorica Dăncilă a făcut două cruci în loc de una singură. Acest gest este unic în istoria post-revoluționară.

Totodată, și vicepremierul Ana Birchall s-a închinat de trei ori, după ce a depus jurământul, în timp ce Rovana Plumb a făcut acest gest de două ori. 

Ulterior, și Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, ministrul Justiției, Tudorel Toader, precum și alți miniștri, au depus jurământul la Palatul Cotroceni, dar au făcut o singură cruce.

Tag-uri:
premier, guvern, investire, cotroceni, gest, cruci, inchinare

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1662.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1662-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Se pare că la depunerea jurământului de la Palatul Cotroceni, Viorica Dăncilă a făcut două cruci în loc de una singură. Acest gest este unic în istoria post-revoluționară.Totodată, și vicepremierul Ana Birchall s-a închinat de trei ori, după ce a depus jurământul, în timp ce Rovana Plumb a făcut...

Preluat de la EVZ