„Colegii noştrii arată de parcă se întorc pleieşii după bătălie. După weekend ar trebui să veniţi ca în cetate, victorioşi. Să aruncaţi cu galbeni, săracilor… De ce nu veniţi şi voi ţiplă, mă? Noi vineri aşa vă trimitem, vă împachetăm…Sunteţi ca nişte porumbei albi pentru noi…şi veniţi luni cu nişte pene…Flavia, nu aşa se stă pe canapea….stai şi tu ca o pictură”, i-a spus Dani Oţil colegei sale. „Noi pictăm doar nuduri”, a replicat Răzvan Simion, scrie Cancan.ro. 

„Să ştii că mi se pare interesant, aş face aşa ceva. Aş vrea să fiu model la nuduri…Dar bine nu cu voi… Ceva profi. Oricum, ceva artistic aşa…”, le-a răspuns Flavia.  

Flavia şi Codin au petrecut o vacanţă de vis în America, acolo unde vedeta şi-a făcut un tatuaj pentru ca această călătorie să-i rămână veşnic în memorie. 

Din păcate, la scurt timp Codin a decis să se despartă de ea. Ea că ar vrea să aibă un copil, singurul lucru care o opreşte fiind timpul. 

Tag-uri:
flavia, despartire, Codin Maticiuc, dezvaluiri, cuplu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1652.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1652-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„Colegii noştrii arată de parcă se întorc pleieşii după bătălie. După weekend ar trebui să veniţi ca în cetate, victorioşi. Să aruncaţi cu galbeni, săracilor... De ce nu veniţi şi voi ţiplă, mă? Noi vineri aşa vă trimitem, vă împachetăm...Sunteţi ca nişte porumbei albi pentru noi...şi veniţi luni cu...

Preluat de la EVZ