În fotografie, Carmen poartă bruneta poartă o pereche de pantaloni scurţi negri, iar în partea de sus poartă un hanorac roşu. Machiajul este și el deosebit, așa cum a obișnuit până acum.

Carmen Simionescu, sub numele de scenă Karmen, are deja o carieră de succes. Proaspăt absolventă de Bacalaureat, cu o medie bună, tânăra face senzație pe scenă, dar și pe internet.  

Pasionată de muzică și actorie, dans, fiica lui Adi Minune știe să cânte la flaut și își dorește să se dezvolte pe partea de compoziție muzicală.

Tag-uri:
carmen, carmen minune, poze, facebook, poze sexy carmen minune, adrian minune

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1664.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1664-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
În fotografie, Carmen poartă bruneta poartă o pereche de pantaloni scurţi negri, iar în partea de sus poartă un hanorac roşu. Machiajul este și el deosebit, așa cum a obișnuit până acum.Carmen Simionescu, sub numele de scenă Karmen, are deja o carieră de succes. Proaspăt absolventă de Bacalaureat, cu...

Preluat de la EVZ