Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (07.00), traficul auto se desfăşoară dificil, în condiţii de ceaţă densă pe mai multe artere rutiere din ţară. Astfel de probleme sunt semnalate pe arterele rutiere din judeţe precum: Braşov, Covasna şi Harghita.

Fenomenul impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare.

De asemenea, pietonii, bicicliştii şi căruţaşii trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii care a redus vizibilitatea între 100 şi 150 de metri.

Din cauza ceţii porturile Constanţa Nord şi  Constanţa Sud Agigea au fost închise traficului maritim şi fluvial.

Tag-uri:
soferilor, trafic, ceata, fenomen, conduita preventiva, rutier, politie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1608.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1608-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (07.00), traficul auto se desfăşoară dificil, în condiţii de ceaţă densă pe mai multe artere rutiere din ţară. Astfel de probleme sunt semnalate pe arterele rutiere din judeţe precum: Braşov, Covasna şi Harghita.Fenomenul impune din partea...

Preluat de la EVZ