O avarie, la o conducta de termoficare, in subteran la aproximativ 2 metri, a surprins 2 angajati ai companiei, și a avut loc în zona bulevardului Iuliu Maniu din București, în apropierea Complexului Leu. 

Unul dintre muncitori a iesit singur si prezinta arsuri pe suprafata corporala in proportie foarte ridicata si a fost transportat la Spital Universitar, iar cel de-al doilea a ramas prins in interior. Apa din retea are o temperatură de peste 90 grade si astfel salvatorii nu pot patrunde. 

S-au luat masuri pentru intreruperea alimentarii cu apa a conductei respective, potrivit purtătorului de cuvânt ISU București- Ilfov.

La fața locului au intervenit 3 ambulanțe SMURD și o autospecială. 

Potrivit informatiilor primite, cei doi angajati lucrau pentru remedierea unei avarii la una dintre conducte, moment in care conducta s-a fisurat.

Canalul subteran este in incinta complexului Leu, pe o alee pietonala.

Tag-uri:
explozie, cotroceni

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1657.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1657-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O avarie, la o conducta de termoficare, in subteran la aproximativ 2 metri, a surprins 2 angajati ai companiei, și a avut loc în zona bulevardului Iuliu Maniu din București, în apropierea Complexului Leu. Unul dintre muncitori a iesit singur si prezinta arsuri pe suprafata corporala in proportie foarte ridicata...

Preluat de la EVZ