Simona Halep a simțit primii fiori ai dragostei pe vremea când abia împlinise vârsta la care era majoră. Sportiva a avut o idilă cu un tânăr pe nume Andrei Mlendea, tot jucător de tenis și el. Ulterior, acesta s-a ocupat de pregătirea sportivilor, scrie Spy News.

Povestea de iubire dintre Simona Halep și Andrei Mlendea a durat, însă, numai câteva luni. În 2012, au reluat din nou relația, colaborând și pe plan profesional, însă cei doi au rupt defintitiv legătura în anul 2013, înainte de startul turneului Indian Wells. Atunci, acesta a fost anunţat de familia Halep că Simona nu mai vrea să continue colaborarea şi că a ales să fie antrenată de Adrian Marcu, mai informează și Libertatea.

Sursă foto: Spy News

În urmă cu câţiva ani, primul antrenor al Simonei Halep, Ioan Stan, a vorbit despre relația dintre sportivă și antrenorul pe care l-a avut înaintea lui Adrian Marcu, nimeni altul decât Andrei Mlendea: „Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu. Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul” a declarat Ioan Stan, după cum mai informează Spy News.

Tag-uri:
simona halep, barbat, relatie, andrei mlednea

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/barbat-halep.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/barbat-halep-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Simona Halep a simțit primii fiori ai dragostei pe vremea când abia împlinise vârsta la care era majoră. Sportiva a avut o idilă cu un tânăr pe nume Andrei Mlendea, tot jucător de tenis și el. Ulterior, acesta s-a ocupat de pregătirea sportivilor, scrie Spy News.Povestea de iubire dintre...

Preluat de la EVZ