Chiar dacă familia Deliei nu a fost niciodată un subiect tabu pentru ea  despre tatăl vorbește mult prea puțin. Ei bine, tatăl Deliei, Ion Matache, a ales să se dedice în totalitate vieții bisericești și a părăsit căminul conjugal cu peste 10 ani în urmă. 

Bărbatul își trăiește viața în post și rugăciune, iar de aproximativ 5 ani locuiește pe Muntele Athos. Din când în când alege să se întoarcă acasă pentru a-și vizita familia, însă în restul timpului nimeni nu poate lua legătura cu el, cu atât mai mult cu cât Muntele Athos este o zonă absolut interzisă femeilor.

Delia susținea că o moștenește pe mama sa, pentru că dacă și-ar fi moștenit tatăl, viața sa ar fi fost, cu siguranță, complet diferită, însă dând foarte puține detalii despre subiectul în sine.

Delia alături de tatăl său, Ion Matache, în copilărie

Delia are o relație aparte cu Divinitatea și această concluzie se poate trage ușor având în vedere destinațiile de vacanță pe care artista și le alege, parte dintre acestea fiind locuri spirituale, cu o vibrație energetică ridicată. „La volan devin mai credincioasă. Recunosc că în rest mai uit, dar la volan îmi dau seama că viața este în mâinile mele sau ale șoferului. Mai zic și “Doamne ajută!”, iar când trec pe lângă biserică îmi fac întotdeauna semnul crucii” – a declarat Delia, în exclusivitate, pentru Unica.ro.

Tag-uri:
delia, tata, foto, preot, rugaciune, delia matache, secret

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/delia-alaturi-de-tatal-sau-ion-si-de-sora-sa-oana.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/delia-alaturi-de-tatal-sau-ion-si-de-sora-sa-oana-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Chiar dacă familia Deliei nu a fost niciodată un subiect tabu pentru ea  despre tatăl vorbește mult prea puțin. Ei bine, tatăl Deliei, Ion Matache, a ales să se dedice în totalitate vieții bisericești și a părăsit căminul conjugal cu peste 10 ani în urmă. Bărbatul își trăiește viața în...

Preluat de la EVZ