Într-un interviu acordat unei televiziuni puternice, Papa Francis a insistat că Satana nu este un personaj fictiv, ci mai degrabă o ființă reală cu puteri întunecate.

Suveranul Pontif face referire în mod regulat la diavol în predicile sale din Vatican și îi laudă în mod curent pe exorciști pentru munca lor în combaterea răului.

”Este malefic, nu este precum o ceață. Nu este un lucru difuz, este o persoană!”, a declarat Papa Francis.

”Sunt convins că nu trebuie să vorbești niciodată cu Satana – dacă faci asta, vei fi pierdut. E mai inteligent decât noi și te va întoarce cu capul în jos, te va face să nu mai gândești limpede.

El întotdeauna pretinde că este politicos – o face mereu cu preoții sau cu episcopi. Așa îți intră în minte”, a mai spus Papa.

”Dar se termină rău dacă nu vă dați seama ce se întâmplă la timp. Ar trebui să-i spunem: ”Piei, Satană”, potrivit Dailymail.

Tag-uri:
papa, papa francis, vatican, arhiva, diavol, satana, biblie, religie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1625.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1625-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Într-un interviu acordat unei televiziuni puternice, Papa Francis a insistat că Satana nu este un personaj fictiv, ci mai degrabă o ființă reală cu puteri întunecate.Suveranul Pontif face referire în mod regulat la diavol în predicile sale din Vatican și îi laudă în mod curent pe exorciști pentru munca...

Preluat de la EVZ