De unde a plecat totul

Scandalul a izbucnit după ce Zhanna Volkova a fost fotografiată dansând tandru cu un bărbat misterios, de Ziua Sf. Valentin de anul trecut. Faţa bărbatului este acoperită în mod deliberat cu un emoticon zâmbitor, dar ceea ce se vede din acest partener de dans lasă să se creadă că el ar fi Shamalov, potrivit agenţiei de ştiri Open Media.

Magnatul Kirill Shamalov ar fi rămas fără aproape jumătate din avere drept pedeapsă pentru despărţirea de fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tikhonova.  În ultimul an, averea sa a fost pusă la 1,3 miliarde de dolari. Acum este estimată la 800 milioane de dolari potrivit  Bloomberg, din cauza plăților de dobânzi pentru un împrumut masiv și a eventualelor costuri de divorț, spun rapoartele de la Moscova.

Potrivit presei, cei doi s-ar fi căsătorit într-o ceremonie luxoasă în staţiunea de schi Igora de lângă Sankt Petersburg. Toţi invitaţii la nuntă au jurat să nu dezvăluie secretul, de teama lui Putin.  Sfârșitul căsătoriei a fost dezvăluit de Bloomberg citând surse anonime şi că, ar fi  fost forțat în luna aprilie a anului trecut să renunțe la o participație de 4,3% la gigantul Sibur de gaze și petrochimie, care îi fusese acordat înaintea nunții sale cu fiica mai mică a lui Putin, notează mirror.co.uk.

 

 

Tag-uri:
amanta, ginere, Putin, Zhanna Volkova, Kirill Shamalov

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/PAY-Zhanna-Volkova-with-a-man_8_east2west.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/PAY-Zhanna-Volkova-with-a-man_8_east2west-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
De unde a plecat totulScandalul a izbucnit după ce Zhanna Volkova a fost fotografiată dansând tandru cu un bărbat misterios, de Ziua Sf. Valentin de anul trecut. Faţa bărbatului este acoperită în mod deliberat cu un emoticon zâmbitor, dar ceea ce se vede din acest partener de dans lasă...

Preluat de la EVZ