Petre Roman a vorbit despre fiul său, duminică, la Antena 3. Pe micul ecran erau difuzate imagini cu el și fiul său participând la o emisiune care testa cât de bine se cunosc unul pe altul.

Din imagini se poate vedea cum fostul prim-ministru al României își admiră băiatul, la fel cum făceau și oamenii din public.

Petrus a împlinit 8 ani în luna noiembrie și a fost înscris în acest an în clasa I.

Petrus Roman, împreună cu tatăl său, la o emisiune televizată. Sursa: ANTENA 3

Când a vorbit despre băiatul său, Petre Roman a avut numai cuvinte de laudă.

„E o mare bucurie să fi tătic, e un copil bun (…) Are o curiozitate foarte frumoasă, te poți înțelege cu el, e un copil, așa, reflexiv”, a spus politicianul la Antena 3.

Întrebat dacă și-ar dori ca fiul său să îi calce pe urme și să urmeze o carieră de politician, Petre Roman a fost reticent, preferând să spună că este prea devreme pentru a vedea care este menirea în viațăă a băiatului.

„Nu vreau așa ceva, nu știu care e vocația, dar cu politica asta e tare complicat”, a încheiat fostul premier.

Tag-uri:
Roman, Petre Roman, fiu Petre Roman, baiat Petre Roman

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/petrus-roman-antena3.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/petrus-roman-antena3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Petre Roman a vorbit despre fiul său, duminică, la Antena 3. Pe micul ecran erau difuzate imagini cu el și fiul său participând la o emisiune care testa cât de bine se cunosc unul pe altul.Din imagini se poate vedea cum fostul prim-ministru al României își admiră băiatul, la...

Preluat de la EVZ