„O uram de moarte!”, a spus asasinul care, în urma atacului sângeros, a lăsat orfani doi copii. Nicoleta Botan și-a petrecut ultimele luni din viață alături de un asasin fără să știe ce „monstru” are lângă ea, scrie Libertatea. 

O uram de moarte!

Luat la întrebări de ofițerii de la „Omoruri” din Poliția Capitalei, Marius Cristian Botan, criminalul de la grădiniță, a făcut o declarație șocantă la audieri. „O uram de moarte!”, au fost cuvintele lui despre motivul care l-a împins la un așa gest extrem. A povestit că era supărat pe fosta soție, că nu-l mai dorea în viața ei, că l-a dat afară, în stradă. Povestea de dragoste s-a terminat într-o baltă de sânge.

O femeie a fost înjunghiată vineri chiar de fostul ei soț în apropierea unei grădinițe din Sectorul 2 al Capitalei. Autorul crimei de la gradinită a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Tag-uri:
criminalul, gradinita, Marius Cristian Botan, Nicoleta Botan, declaratii

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1667.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1667-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
„O uram de moarte!”, a spus asasinul care, în urma atacului sângeros, a lăsat orfani doi copii. Nicoleta Botan și-a petrecut ultimele luni din viață alături de un asasin fără să știe ce „monstru” are lângă ea, scrie Libertatea.  O uram de moarte! Luat la întrebări de ofițerii de la „Omoruri”...

Preluat de la EVZ