Actualul șef al Inspectoratului Școlar Județean din Constanța, Petrică Miu, are zilele numărate. Fostul inspector școlar general, Gabriela Bucovală, a câștigat astăzi procesul împotriva Ministerului Educației.

Potrivit deciziei Curții de Apel Constanța, urmează să fie anulat ordinul de demitere din vară al lui Bucovală. Astfel, aceasta poate să revină pe funcția pe care a obținut-o prin concurs. Contactat telefonic, Petrică Miu a spus că mai are o cale de atac, la Înalta Curte.

Miu susține că cea care a condus Inspectoratul Școlar a tăiat din normele din planul de învățământ și a creat un prejudiciu de 19 miliarde de lei vechi. Dacă revine Gabriela Bucovală la conducerea ISJ Constanța, Miu se va întoarce la catedră, la Liceul Virgil Madgearu.

Vă reamintim că în urmă cu șase luni, Gabriela Bucovală și alți 13 inspectori au fost demiși printr-un ordin al Ministerului Educației. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/constanta-gabriela-bucovala-revine-la-conducerea-inspectoratului-scolar-judetean-46473.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/constanta-gabriela-bucovala-revine-la-conducerea-inspectoratului-scolar-judetean-46473-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv