Pe 27 ianuarie, judecătorii de la Tribunalul București au admis cererea DNA de interdicție a inițierii procedurii de dizolvare sau lichidare a S.C. Tel Drum S.A, firmă despre care procurorii susțin că ar fi controlată de liderul PSD, Liviu Dragnea.


ESTE „MAXIMA” DIN DOSARUL TEL DRUM! Acţiunea procurorilor POATE GENERA FURTUNA în Justiţie. Avem detalii BREAKING NEWS!


Pe 27 decembrie, S.C. Tel Drum S.A. a fost trimisă în judecată, ca persoană juridică, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecințe deosebit de grave.

De asemenea, într-un dosar separat aflat în faza de urmărire penală, față de S.C. Tel Drum S.A. s-a dispus urmărirea penală, având calitatea de suspectă pentru săvârșirea infracțiunilor de: constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală în formă continuată, complicitate la două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul.


TEL DRUM a dat în JUDECATĂ primăria comunei în care a copilărit DRAGNEA


Pe 22 ianuarie, reprezentanţii companiei au depus la Tribunalul Teleorman o cerere de intrare în insolvență, invocând sechestrul impus pentru recuperarea prejudiciului de aproape 33 de milioane de lei. În 2016, firma avea 700 de angajaţi, o cifră de afaceri de peste doua sute de milioane de lei şi profit de două milioane de lei. Cererea avea pe 29 ianuarie 2018.

Joi, pe 26 ianuarie, procurorii DNA – Secția Judiciară Penală au solicitat Tribunalului București să respingă, pentru o durată de 60 de zile, cererea de intrare în insolvență a Tel Drum.


Ponta, ANUNȚ EXPLOZIV: ”AM INFORMAȚII DESPRE LEGĂTURILE lui Dragnea cu TEL DRUM!”


”Cererea procurorilor adresată Tribunalului București a fost formulată pentru următoarele motive: SC Tel Drum SA a solicitat deja deschiderea procedurii de insolvență, ceea ce creează riscul lichidării și radierii în termen scurt a inculpatei persoană juridică, astfel încât aceasta să nu mai poată fi trasă la răspundere penală. Prin urmare, se consideră că măsura solicitată este necesară pentru buna desfășurare a procesului penal”, se arată într-un comunicar al DNA.

În dosarul Tel Drum, Liviu Dragnea, președintele Consiliului Județean la data faptelor,  a fost pus sub urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de:  constituirea unui grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene,  două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.


Procurorii DNA au extins urmărirea penală față de TEL DRUM. SECHESTRU pe toate bunurile!


De asemenea, procurorii DNA i-au pus sechestru asigurător și poprire asigurătorie până la concurența sumei de 127.547.366,34 lei asupra tuturor bunurilor mobile și imobile, acțiunilor și părților sociale deținute de acesta în cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum și asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de către terțe persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie.


Ponta, DECLARAȚII despre scandalul momentului: „PSD a fost confiscat de „Cartelul Tel Drum”! Care este MAREA ÎNTREBARE a zilei de LUNI

Tag-uri:
tel drum, insolventa, dna

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1654.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1654-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Pe 27 ianuarie, judecătorii de la Tribunalul București au admis cererea DNA de interdicție a inițierii procedurii de dizolvare sau lichidare a S.C. Tel Drum S.A, firmă despre care procurorii susțin că ar fi controlată de liderul PSD, Liviu Dragnea. ESTE „MAXIMA” DIN DOSARUL TEL DRUM! Acţiunea procurorilor POATE GENERA...

Preluat de la EVZ