Carmen Brună a povestit, recent, despre perioada în care a fost nevoită să locuiască în Moscova, pentru că tatăl său era militar. Din păcate, perioada respectivă nu i-a provocat vedetei prea multe amintiri plăcute.

Una dintre pățaniile de care a avut parte pe durata șederii la ruși a fost când a vrut să meargă la discotecă și a încercat să sară gardul ambasadei, dar s-a trezit amenințată cu pușca, informează Libertatea.

„Nu aveam discotecă în clădire, așa ca am ochit-o pe cea de vizavi de noi, situată chiar în curtea ambasadei bulgare. Într-o noapte am sărit gardul ambasadei, dar am dat de belea, căci soldații m-au amenințat cu pușca”, povestea Carmen Brumă.

Perioada șederii la Moscova este una de tristă amintire pentru vedetă și dintr-un alt motiv. Carmen Brumă s-a ales, pe lângă sperieturile groaznice, și cu multe kilograme în plus.

„La Moscova m-am îngrăşat, pentru că m-am refugiat în mâncare. Eram în clasa a IX-a şi mă aflam pe culmile gloriei mele adolescentine. Intrasem în finala concursului „Miss Adolescenţa”. Eram vedeta liceului. Ai mei nu m-au lăsat însă să particip la această finală pentru că urma să ne mutăm în Moscova, nu se ştia pentru cât timp, poate pentru patru ani. Eram teribil de frustrată că ratasem concursul. A fost o formă de protest idioată, cea mai proastă soluţie pe care o puteam alege. Trebuia să mă refugiez în ceva şi am ales ciocolata”, povestea vedeta, după cum mai informează sursa citată.

Sursă foto: Facebook.

Tag-uri:
carmen bruma, moscova, soldati, carmen bruma amenintata, mircea badea

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1647.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1647-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Carmen Brună a povestit, recent, despre perioada în care a fost nevoită să locuiască în Moscova, pentru că tatăl său era militar. Din păcate, perioada respectivă nu i-a provocat vedetei prea multe amintiri plăcute.Una dintre pățaniile de care a avut parte pe durata șederii la ruși a fost când...

Preluat de la EVZ