Bărbatul, în vârstă de 47 de ani este dat în urmărire de trei zile, fiind acuzat că a răpit o tânără, a ameninţat-o cu cuţitul şi apoi a violat-o.

Românul ar fi ieşit, joi dimineaţă din hotelul părăsit Caballo Blanco din El Puerto, Cadiz şi a asaltat o tânără care trecea pe trotuar, ameninţând-o cu un cuţitcu o lama de 30 de centimetri, după care a târât-o în clădirea abandonată şi a violat-o.

Violatorul a fost identificat după descrierea victimei şi a localnicilor care l-au văzut în zonă, scrie Cancan.

Poliţiştii susţin că ar fi vorba despre un bărbat de 1,65 metri înălţime, slab, cu părul scurt, negru şi barbă de câteva zile. Agresorul ar avea mai multe tatuaje cu arme albe pe braţe şi pe corp, dar şi cicatrici de la rănile rezultate prin înjunghiere.

Tag-uri:
interlop, roman, spania, infractor, violator, femeie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1632.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1632-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Bărbatul, în vârstă de 47 de ani este dat în urmărire de trei zile, fiind acuzat că a răpit o tânără, a ameninţat-o cu cuţitul şi apoi a violat-o.Românul ar fi ieşit, joi dimineaţă din hotelul părăsit Caballo Blanco din El Puerto, Cadiz şi a asaltat o tânără care...

Preluat de la EVZ