Mormântul Stelei Popescu este într-o zonă pitorească, la Cernica. Vedeta are aproape un lac, exact cum isi dorea, iar langa ea este dragostea ei cea mare, textierul Puiu Maximilian.

În urmă cu trei zile, peste 20 de admiratori din provincie ai doamnei teatrului de revista s-au organizat, au închiriat un autocar, și au mers la Cernica special să-i aprindă o lumânare regretatei artiste, scrie Wowbiz.ro. 

Mai multe doamne în vârstă  nu s-au putut abține și au plâns în față pozei cu personalitatea lor preferată, iar însoțitorii lor mai tineri au făcut poze la locul de veci, de parcă ar fi fost un obiectiv turistic, mai scrie sursa citată. 

Tag-uri:
popescu, stela popescu, mormant, pelerinaj, cernica, teatru de revista

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1658.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1658-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mormântul Stelei Popescu este într-o zonă pitorească, la Cernica. Vedeta are aproape un lac, exact cum isi dorea, iar langa ea este dragostea ei cea mare, textierul Puiu Maximilian.În urmă cu trei zile, peste 20 de admiratori din provincie ai doamnei teatrului de revista s-au organizat, au închiriat un...

Preluat de la EVZ