Se pare că Brigitte frecventează o clinica din Turcia unde isi face mai multe interventii. Surse din apropierea soţiei lui Ilie Năstase au dezvăluit că vedeta a apelat la un cunoscut estetician de la o clinică din Turcia, pentru că a dorit o întinerire a pielii. Ea a făcut un tratament avansat în acest sens, sub îndrumarea medicului turc, potrivit republicaonline.ro.

Sursă foto: republicaonline.ro

Tratamentul a constat în reconstrucţia muşchilor şi întinderea pielii de pe faţă. Pentru asta, vedeta a plătit aproximativ 3.000 de euro.

“Brigitte a fost la turci inainte de sarbatori si si-a facut o operatie, la fata, de vreo 3.000 de euro. Si-a intins pielea, si-a hidratat-o, si-a facut reconstructie de muschi. Aceasta operatie se face la fata si la gat, dureaza cateva ore si se poate face doar cu anestezie totala”, au declarat apropiații pentru WowBiz.

Tag-uri:
brigitte, sfat, operatie, apropiati, turcia

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/sfattt-poza.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/sfattt-poza-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Se pare că Brigitte frecventează o clinica din Turcia unde isi face mai multe interventii. Surse din apropierea soţiei lui Ilie Năstase au dezvăluit că vedeta a apelat la un cunoscut estetician de la o clinică din Turcia, pentru că a dorit o întinerire a pielii. Ea a făcut...

Preluat de la EVZ