Cristina Guseth a fost propunerea pentru ministerul Justiției în Guvernul tehnocat Dacian Cioșos care a avut o prestație extrem de slabă în cadrul audierilor din comisiile de specialitate ale Parlamentului.

„Este varianta masculină a doamnei Guseth (ministrul Justiței propus în guvernul tehnocrat Cioloș – n.r.). Dacă îl mai lăsam (la audieri în comisie – n.r.) încă o jumătate de oră, omul se pierdea total, sincer. După cum am observat, nu a spus mai nimic. A stat cu niște foi în fața. S-a încurcat total în explicații. A vorbit despre codul economic. Păi, ce are codul economic, care prevede niște măsuri fiscal bugetare, ori măsurile fiscal-bugetare le face ministerul de Finanțe. Nu se ocupă ministerul Economiei de codul fiscal. Să fim sinceri. Ca să nu mai spun că atunci când a fost întrebat de legea redevențelor a dat-o și acolo în gard. Legea revedevențelor care, într-adevăr, s-a constitut anul  trecut un comitet interministerial care să propună legea redevențelor. Dl. ministru, pentru că va fi ministru, nu a fost în stare să spună ce este cu legea redevențelor și când va intra în vigoare. A  confundat offshore cu onshore. Vă spun – dacă mai stătea o jumătate de oră asistam exact la episodul doamnei Guseth.”, a declarat Zamfir după audierea ministrului Economieie în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Economiei, Dănuţ Andruşcă, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. 

Dănuţ Andruşcă a fost validat cu 42 de voturi pentru, 18 împotrivă şi nicio abţinere

Tag-uri:
ministrul economiei, atac, guseth

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1616.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1616-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Cristina Guseth a fost propunerea pentru ministerul Justiției în Guvernul tehnocat Dacian Cioșos care a avut o prestație extrem de slabă în cadrul audierilor din comisiile de specialitate ale Parlamentului.„Este varianta masculină a doamnei Guseth (ministrul Justiței propus în guvernul tehnocrat Cioloș - n.r.). Dacă îl mai lăsam (la audieri...

Preluat de la EVZ