George Ivașcu a primit luni aviz pozitiv, în comisia parlamentară, după audierea sa pentru funcția de ministru al Culturii. George Ivașcu a primit 16 voturi pentru și 7 împotrivă. 

Născut pe 15 februarie 1968, în București, George Ivașcu a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică în 1993, la clasa lui Gelu Colceag, și a jucat apoi pe scenele celor mai importante teatre din Capitală și din țară.

În 1993, a fost angajat la Teatrul de Comedie, apoi, în 1996, la Teatrul Național “I. L. Caragiale” București (TNB).

Este conf. univ. dr. la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale” din București.

Ivașcu s-a impus ca actor și regizor, iar, în ultimii zece ani, ca manager cultural, fiind din 2007 fondatorul și managerul Teatrului Metropolis din București. În calitatea sa de manager cultural s-a impus ca promotor și susținător al tinerei generații de creatori, în egală măsură fiind preocupat de păstrarea memoriei artiștilor consacrați de teatru și film din România, inițiind proiectul Aleea Celebrităților din Piața Timpului din București.

Este, de asemenea, inițiatorul cotidianului online de cultură Ziarul Metropolis.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/actorul-george-ivascu-propus-la-ministerul-culturii-46453.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/actorul-george-ivascu-propus-la-ministerul-culturii-46453-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv