Bărbatul, în vârstă de 47 de ani este dat în urmărire de trei zile, fiind acuzat că a răpit o tânără, a amenințat-o cu cuțitul și apoi a violat-o.

Românul ar fi ieșit, joi dimineață din hotelul părăsit Caballo Blanco din El Puerto, Cadiz și a asaltat o tânără care trecea pe trotuar, amenințând-o cu un cuțitcu o lama de 30 de centimetri, după care a târât-o în clădirea abandonată și a violat-o.

Violatorul a fost identificat după descrierea victimei și a localnicilor care l-au văzut în zonă, potrivit Observator.tv.

Polițiștii susțin că ar fi vorba despre un bărbat de 1,65 metri înălțime, slab, cu părul scurt, negru și barbă de câteva zile. Agresorul ar avea mai multe tatuaje cu arme albe pe brațe și pe corp, dar și cicatrici de la rănile rezultate prin înjunghiere.

Tag-uri:
roman, spania, violator, agresat, tanara, cutit

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1578.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1578-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Bărbatul, în vârstă de 47 de ani este dat în urmărire de trei zile, fiind acuzat că a răpit o tânără, a amenințat-o cu cuțitul și apoi a violat-o.Românul ar fi ieșit, joi dimineață din hotelul părăsit Caballo Blanco din El Puerto, Cadiz și a asaltat o tânără care...

Preluat de la EVZ