Accidentul a avut loc pe Drumul Național 29, la intrare în localitatea Săveni, anunță reprezentanților Inspectoratului de Poliție Botoșani. Din primele informații reiese că ambulanța având în funcțiune și semnalele acustice și luminoase. 

“Autospeciala ambulanței avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, se îndrepta spre Botoșani, cu o pacientă. La intrarea în orașul Săveni, pe DN 29, o femeie de 72 de ani s-a angajat în traversarea, printr-un loc nepermis și fără să se asigure, fiind lovită în plin de ambulanță. Poliția a ajuns la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Nicoleta Federciuc, potrivit Mediafax.ro.

Personalul ambulanței implicate în accident a efectuat manevre de resuscitare pentru femeie, însă aceasta nu a răspuns și a fost declarat decesul.

Tag-uri:
ambulanta, accident, femeie, lovita, accidentata, misiune

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1575.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1575-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Accidentul a avut loc pe Drumul Național 29, la intrare în localitatea Săveni, anunță reprezentanților Inspectoratului de Poliție Botoșani. Din primele informații reiese că ambulanța având în funcțiune și semnalele acustice și luminoase. “Autospeciala ambulanței avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, se îndrepta spre Botoșani, cu o pacientă. La...

Preluat de la EVZ