O femeie de 72 de ani a murit, astăzi, după ce o ambulanță aflată în misiune a accidentat-o în timp ce traversa neregulamentar la intrare în orașul Săveni, județul Botoșani. 

Accidentul a avut loc astăzi, pe Drumul Național 29, la intrare în localitatea Săveni, conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Botoșani, ambulanța având în funcțiune și semnalele acustice și luminoase.

“Autospeciala ambulanței avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, se îndrepta spre Botoșani, cu o pacientă. La intrarea în orașul Săveni, pe DN 29, o femeie de 72 de ani s-a angajat în traversarea, printr-un loc nepermis și fără să se asigure, fiind lovită în plin de ambulanță. Poliția a ajuns la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul” a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Nicoleta Federciuc.

Personalul ambulanței implicate în accident a încercat să îi acorde femeii primul ajutor, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă victima nu a răspuns și a fost declarat decesul.

În acest caz polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/hhh-46436.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/hhh-46436-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv