Accidentul a avut loc între două autoturisme pe DN1 la ieşirea din localitatea Vlădeni spre Perşani, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, citat de Agerpres. 

La faţa locului s-au deplasat, potrivit sursei citate, trei autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Braşov, o ambulanţă de la Codlea şi un echipaj cu apă şi spumă al ISU, traficul între Codlea şi Făgăraş fiind blocat începând cu ora 19,30, a anunţat Infotrafic.

„Un alt accident rutier, în care o persoană a decedat, s-a petrecut duminică seara în jurul orei 18,35, pe DN13 Braşov-Tg-Mureş, în zona Hanul din Ardeal-Podul Bârsei. Un autoturism în care se aflau două persoane a căzut de pe pod. O persoană care a rămas încarcerată a decedat, iar cealaltă persoană a ieşit din autoturism pe propriile picioare şi nu este în stare gravă”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov. 

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj pentru descarcerare şi unul cu apă şi spumă. 

Tag-uri:
blocat, dn1

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1593.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1593-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Accidentul a avut loc între două autoturisme pe DN1 la ieşirea din localitatea Vlădeni spre Perşani, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, citat de Agerpres.  La faţa locului s-au deplasat, potrivit sursei citate, trei autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Braşov,...

Preluat de la EVZ