„Ne bazăm pe toate voturile majorităţii”, a afirmat Tăriceanu după şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD şi ALDE.


Întrebat de jurnaliști despre declaraţiile preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, referitoare la faptul că noul program de guvernare ar arăta „de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri”, Tăriceanu a spus: „Şi mie îmi place din când în când să folosesc expresii un pic mai tari aşa pentru că presa este mai încântată şi le redă cu virgulă. Eu personal nu am avut o discuţie cu ei. Nu ştiu cum vor vota. Înţeleg că mâine dimineaţă, luni, vor avea o reuniune la nivelul grupurilor parlamentare în care vor decide”.


Referindu-se la o eventuală acceptare a unor proiecte UDMR, în schimbul susţinerii Guvernul Dăncilă, Tăriceanu a subliniat că „o astfel de discuţie nu se poate face de la un minut la altul”.

„Deci eu sunt dispus oricând la dialog şi colegii din UDMR ştiu acest lucru, dacă vor avea anumite propuneri de făcut sunt oricând dispus să discutăm”, a conchis Tăriceanu, potrivit Agerpres.

Tag-uri:
tariceanu, UDMR, discutii

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1581.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1581-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Ne bazăm pe toate voturile majorităţii', a afirmat Tăriceanu după şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD şi ALDE. Întrebat de jurnaliști despre declaraţiile preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, referitoare la faptul că noul program de guvernare ar arăta „de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri', Tăriceanu a spus:...

Preluat de la EVZ