Femeia a povestit cum a trecut prin cele mai grele clipe din viața ei, timp de doi ani, cum a fost abuzată, atât sexual cât și fizic de bărbatul de care se îndrăgostise și pe care îl credea cu totul altfel decât a descoperit acum că este. Tânăra de 23 de ani a refuzat să-i dezvăluie identitatea acestuia, fiind convinsă că îi va face rău atât ei, cât și familiei sale.

„Nu de alta, dar dacă mi-l pun în cap se enervează şi vine la Cluj şi mă omoară pe mine şi toată familia”, a povestit femeia, după cum scrie Gazeta de Cluj. Sătulă de comportamentul agresorului, femeia a găsit puterea să fugă din din locuinţa pe care o închiriaseră împreună, lângă Aghireş, în braţe cu copilaşul ei. “Nu suportă să se întâmple ceva fără să aibă el controlul, mai ales să-l părăsesc – şi pentru asta mi-a spus că e dispus să facă moarte de om”, a mai explicat tânăra.

Potrivit aceleiași surse, tânăra a mărturisit că s-a îndrăgostit, în 2016 de un bărbat de 28 de ani, originar din satul tatălui ei, despre care a aflat apoi că a fost închis timp de şase ani – după o condamnare de opt – pentru viol, violare de domiciliu şi furt. „Veneam după o altă relaţie nefericită, cu un copil mic şi mi s-a părut că l-am prins pe Dumnezeu de-un picior când l-am cunoscut. Dar, curând, am aflat adevărul despre el. Apoi acesta mi-a dezvăluit, cu vârf şi îndesat, adevărata lui faţă: în timp ce el stătea acasă cu copilul, mâncând de dimineaţa până seara seminţe, sau bându-mi banii la barul din sat, eu făceam naveta din satul nostru de lângă Aghireş – până la Cluj, cu trenul şi întoarsă acasă eram silită să fac şi munca din gospădărie. Inclusiv apa din fântână o scoteam, iarna, cărând găleţi grele, deşi asta putea s-o facă şi el, uşor, fiind treabă bărbătească. Am fost doi ani de zile, practic, sclava lui cu care-şi făcea toate poftele…Nu vă spun că uneori nu aveam nici bani de cursă, de la Aghireş până-n satul nostru, aşa că mergeam şi peste 20 de kilometri, pe jos, zilnic – înainte sau după serviciul de la Cluj – asta în timp ce lui i se “rupea” de toate”, a mai spus femeia agresată.

„Am tot văzut ştiri la televizor despre criminalul de la coafor şi mi-am dat seama că omul cu care trăiesc nu e cu nimic diferit de acesta, aşa că am fugit de la el şi m-am mutat la părinţi. Acum am venit la I.M.L.Cluj, ca să-mi scot certificat medico-legal şi să pot cere poliţiei să-l ţină departe de mine – fiindcă s-a jurat că mă omoară. Vreau să mă liniştesc, la părinţi, unde sunt ocrotită de ei – şi copilul la fel – apoi, de ce nu, să încep o nouă viaţă”, a încheiat femeia.

Referitor la acest caz comisarul Gina Pop, purtătorul de cuvânt al I.P.J.Cluj, a declarat, pentru Gazeta de Cluj că deocamdată tânăra n-a depus plângere împotriva fostului iubit, dar are tot timpul la dispoziţie s-o facă. Tototdată ne-a asigurat că persoana respectivă – fostul iubit al tinerei bătute – este recidivist, cunoscut ca având un comportament violent, fiind ţinut permanent sub observaţie de către poliţiştii din Aghireş.

Tag-uri:
tanara, sclava, violator

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1546.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1546-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Femeia a povestit cum a trecut prin cele mai grele clipe din viața ei, timp de doi ani, cum a fost abuzată, atât sexual cât și fizic de bărbatul de care se îndrăgostise și pe care îl credea cu totul altfel decât a descoperit acum că este. Tânăra de...

Preluat de la EVZ