Un polițist din Iași a fost înjunghiat, duminică dimineața, de către un individ, în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi, într-un club din oraș. Ulterior, acesta a fost urmărit și înjunghiat în fața spitalului. 

Polițistul ieșean a ajuns la spital, duminică, după ce a fost înjunghiat într-un club. Bărbatul în vârstă de 33 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași se afla in timpul liber, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, a mers într-un club alături de prietena lui.

„Din informațiile deținute până în prezent reiese că este vorba despre un coleg care se afla în timpul liber și care a fost înjunghiat de către o persoană, în urma unei altercații. Colegul nostru a fost internat la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iași. Se fac cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași pentru tentativă la omor”, a declarant, astăzi, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Medicul Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași spune că bărbatul este internat în stare stabilă.

A ajuns la noi cu o plagă înjunghiată în regiunea deltoidiană stânga și temporo-parietală stânga, având și o fractură de piramidă nazală, a spus duminică prof.dr. Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Potrivit unor surse, angajatul Poliției ieșene a fost lovit peste față, în club. Ulterior, agentul a luat un taxi și a mers la spital, iar în fața instituției medicale a fost înjunghiat de către o persoană din grupul cu care avusese conflictul. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 05.00. Polițistul este fost angajat al Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS).

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a declarat, pentru Mediafax, că în cazul polițistului înjunghiat astăzi la Iași, sunt implicați membri ai clanului Cordunenilor, care urmează să fie audiați.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/kjkj-4-46439.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/kjkj-4-46439-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv