Vedeta a postat o fotografie și un mesaj prin care își salută colegii și publicul emisiunii.

Se pare că Mihaela Rădulescu este nerăbdătoare să revină pe micile ecrane alături de colegii jurați Andra Măruță și Florin Călinescu, într-un nou sezon al show-ului fenomen, care a avut cote record de audiență.

“Salut echipa de la Românii au talent și publicul nostru grozav de la @protv_romania.  Mai e puțin și …suntem on air !:)”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela Rădulescu s-a pozat alături de unul dintre elicopeterele pilotate de actualul ei iubit, Felix Baumgartner.

Vedeta nu pare deranjată de ultimele informații bombă apărute în presă despre viața sa amoroasă. Fostul său soț a povestit de curând cum vedeta a fost prinsă în pat cu un dansator.

„Când am venit într-o zi acasă, pe neașteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurențiu, coleg cu ea de trupă”, spune fostul soț al Mihaelei Rădulescu, potrivit AntenaStars. Într-un final, ea a fost iertată pentru relația extraconjugală. 

Sursa foto: Instagram

Tag-uri:
radulescu, vedeta, romanii au talent, show, jurati, instagram

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/nUKxYshNQ3u1C2biFvYCcg.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/nUKxYshNQ3u1C2biFvYCcg-300x300.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Vedeta a postat o fotografie și un mesaj prin care își salută colegii și publicul emisiunii.Se pare că Mihaela Rădulescu este nerăbdătoare să revină pe micile ecrane alături de colegii jurați Andra Măruță și Florin Călinescu, într-un nou sezon al show-ului fenomen, care a avut cote record de audiență.“Salut...

Preluat de la EVZ