Intrarea în forță în biroul lui Navalnîi are loc în ziua în care erau anunțate proteste masive contra regimului autoritar condus de Vladimir Putin, la apelul liderului opoziției, care critică pseudo-alegerile ce se vor ține pe 18 martie.


Principalul OPOZANT al lui Putin a fost „CĂLCAT” din nou de POLIŢIE. Motivul nu se cunoaşte


Pe imaginile făcute publice de apropiați ai lui Alexei Navalnîi se vede cum poliția forțează intrarea în biroul liderului opoziției față de puterea de la Kremlin și interoghează mai multe persoane, potrivit Reuters.

Roman Rubanov, unul dintre susținătorii lui Navalnîi, a scris că poliția și-a motivat intrarea în forță spunând că aprimit informații că ar fi o bombă în biroul opozantului lui Putin.


VICTORIE SIGURĂ pentru PUTIN la ALEGERI: LIDERUL opoziției NU va putea candida în 2018


Sute de persoane au început deja să protesteze, în Rusia, îndemnând oamenii să boicoteze alegerile prezidențiale deja aranjate din 18 martie. 

Aceasta este a doua intrare în forță a poliției în sediile opoziției, după ce în urmă cu o săptămână, poliția a făcut mai multe percheziții în spații ale susținătorilor lui Alexei Navalnîi.


OPOZIŢIA nu mai are nicio ŞANSĂ de a se exprima LIBER la MOSCOVA. Riscă amenzi sau închisoare


Reamintim că la sfârșitul anului trecut, Curtea Supremă a Rusiei a menținut decizia Comisiei electorale centrale a Federației Ruse de a-i interzice lui Navalnîi să candideze la alegerile prezidențiale din 18 martie 2018, invocând o condamnare judiciare, pe care liderul opoziției o consideră motivată politic.

Tag-uri:
putin, navalnii, rusia

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1547.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1547-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Intrarea în forță în biroul lui Navalnîi are loc în ziua în care erau anunțate proteste masive contra regimului autoritar condus de Vladimir Putin, la apelul liderului opoziției, care critică pseudo-alegerile ce se vor ține pe 18 martie. Principalul OPOZANT al lui Putin a fost „CĂLCAT' din nou de POLIŢIE....

Preluat de la EVZ