Magistratul a avut și prima reacție la această decizie. Acesta a postat pe contul său de Facebook un mesaj de răspuns la comunicatul de presă dat de Ministerul Public, în urma discuției sale cu Augustin Lazăr: „Ministerul public este o instituție de elită iar oamenii din interiorul acesteia trebuie sa fie nu numai integri ci și de o probitate morală fără tăgadă.

Deși mizeriile aruncate in spațiul public sunt rodul unui scenariu de prost gust pus în operă de maniera pe care am arătat-o – și simt ca mi s-a făcut o nedreptate – trebuie să admit că poate exista percepția că obiectivitatea mea poate fi pusă la îndoială, chiar dacă această percepție este deformată.

O instituție așa cum este Ministerul Public nu poate fi condusă după nevoile unui singur om ci de natura a asigura un act de justiție lipsit de orice îndoială. Am ocupat o funcție la o unitate mai mică în grad prin ordinul Procurorului General al României care a revocat acest ordin în condițiile de mai sus. Vă asigur că voi fi, ca și până acum, nu numai un susținător al dreptății și adevărului ci, mai ales, un patriot îndârjit!” a ținut să transmită procurorul George Bucurică. 

Cine este procurorul Bucurică

Acesta este unul dintre cei mai bogați procurori din țară și este acuzat de hărțuire sexuală de un avocat din Caraș Severin și familia acestuia.

Procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria a fost acuzat în urmă cu mai mulți ani de o tânără, care spune că a fost acostată pe stradă de procuror, acesta cerându-i să întrețină relații sexuale, apoi ar fi urinat în fața ei. Tot în aceeași perioadă, procurorul ar fi avut un comportament inadecvat în fața unor eleve.

 Amintim că procurorul general Augustin Lazăr a transmis luni seară că va face verificări, după dezvăluirile de la ”Sinteza Zilei”.

Sex-gate de Caraș Severin

Un circ demn de Caragiale a fost iscat în jurul procuyrorului încă din 2013. Avocatul cărășean Teofil Drugarin (la acea data membru în Baroul București) a vrut să spele rușinea fiicei sale printr-un circ mediatic national, cerând instanței inclusiv să fie euthanasiat în semn de protest față de faptul că la o plângere penală anterioară, împotriva procurorului George Bucurică, nu s-a demarat încă ancheta. Povestea din micul burg cărășean Oravița (15.000 de locuitori) întrece comicul de situație imaginat în oricare din operele lui Caragiale.

Iată ce scria avocatul în cererea sa din 2013: ”Prin prezenta vă rog să dispuneți o hotărâre în care să pronuntați eutasierea mea pentru următoarele motive: nu mai pot să suport și să rezist la infracțiunile săvârșite de către procuror Bucurică Radu care a acostat-o pe fiica mea Drugarin Teofilia, beat fiind și conducând autoturismul personal prin Oravita, zicându-i “vreau sa te f**” în nenumărate rânduri și urinând într-un loc public în fața Liceului “General Dragalina” din Oravița, după care ostentativ își scutura “penisul” în fața tinerei d-șoare Drugarin Teofilia, care este fata av. Drugarin Teofil. L-am pârât de nenumărate ori la frații lui mai mari, procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care nu au luat nicio măsură împotriva acestui monstru torționar, excroc, alcoolic, obsedat sexual, cu alte cuvinte, un om diabolic fără frică de Dumnezeu”.

Tag-uri:
Bucurică, procuror, oravita, hartuire sexuala, reactie, facebook

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1542.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1542-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Magistratul a avut și prima reacție la această decizie. Acesta a postat pe contul său de Facebook un mesaj de răspuns la comunicatul de presă dat de Ministerul Public, în urma discuției sale cu Augustin Lazăr: „Ministerul public este o instituție de elită iar oamenii din interiorul acesteia trebuie...

Preluat de la EVZ