Nu este prima oară când se căsătorește Andreea Marinescu, nimeni alta decât colega de platou a lui Mihai Dedu, la știrile de dimineață ale postului de televiziune.

”Acea zi frumoasă care întrece orice aşteptare”, a comentat Andreea în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul ei.

Proaspătul soț este Adi Tiulescu, bărbatul căruia i-a dăruit și un copil.

”Ea ştie exact cum sunt. Buchetul a spus totul despre mine. Şi e perfect. Naşa mea, mama mea spirituală, a fost de vis”, a scris Andreea, potrivit Cancan.ro.

Soțul Andreei, Adi Titulescu, este polițist criminalist, însă fiind pasionat de rock, cântă în timpul liber într-o trupă.

Andreea Marinescu mai are un băiat, în vârstă de șapte, dintr-o căsătorie anterioară. 

Tag-uri:
prezentatoare, protv, stiri, andreea marinescu, casatorit

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1591.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1591-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Nu este prima oară când se căsătorește Andreea Marinescu, nimeni alta decât colega de platou a lui Mihai Dedu, la știrile de dimineață ale postului de televiziune.”Acea zi frumoasă care întrece orice aşteptare”, a comentat Andreea în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul ei.Proaspătul soț este...

Preluat de la EVZ