Donald Trump a reacționat astăzi printr-un mesaj pe Twitter după ce cunoscutul rapper Jay-Z l-a criticat pentru remarcile vulgare făcute în spatele ușilor închise cu privire la unele țări africane.

Donald Trump a scris pe twitter “Cineva să-i spună lui Jay-Z că, datorită politicilor mele, rata șomajului în rândul americanilor de culoare este la cel mai mic nivel”.

Comentariul făcut de Trump a venit la o zi după ce Jay-Z a criticat utilizarea de către președinte a unui termen vulgar pentru a descrie țările africane, Haiti și El Salvador, în timpul negocierilor privind imigrația.  

“Toată lumea se simte furioasă. Însă dincolo de furie este multă durere pentru că se referă la o întreagă populație de oameni și este atât de dezinformat, deoarece aceste locuri au oameni frumoși”, a spus rapperul la CNN.

Comentariul lui Trump din 11 ianuarie, în care el a întrebat un grup de senatori bipartizi de ce ar dori Statele Unite “toți acești oameni care vin aici din țări cocină  (eng – shithole)”, a declanșat critici în întreaga lume. Mulți au acuzat președintele că este rasist.

Jay-Z a numit comentariul lui Trump, citat de Washington Post, drept “dezamăgitor și jignitor”.

Jurnalistul CNN l-a întrebat pe Jay Z dacă este bine ca președintele “să spună lucruri teribile, dar să pună bani în buzunarele americanilor”, referindu-se la pretențiile lui Trump referitoare la rata șomajului în scădere, Jay-Z a spus că nu este.

“Nu este vorba de bani la sfârșitul zilei”, a spus rapperul. “Bani nu echivalează cu fericirea, nu-i așa, că lipsește ideea principală, tratați oamenii ca ființe umane, acesta este principalul punct.”

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/jhjhj-1-46442.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/jhjhj-1-46442-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv