“În urma unui apel la numărul de urgenţă 112 făcut de turişti duminică, la ora 14,40, prin care a fost semnalată prezenţa a doi urşi pe pârtia Subteleferic din Predeal, jandarmii montani şi salvamontiştii au fost nevoiţi să intervină pentru limitarea accesului turiştilor în acea zonă. Turiştii prezenţi în apropiere au fost informaţi despre potenţialul pericol şi despre faptul că accesul este restricţionat, deoarece animalele sunt încă prezente în apropiere. Salvamontiştii din cadrul Serviciului Salvamont Predeal au aruncat mai multe petarde spre cei doi urşi, reuşind să îndepărteze animalele sălbatice în pădure”, a precizat Ciprian Aldea, potrivit Agerpres.ro.

Astfel, patrulele de jandarmi au rămas în zonă asigurându-se că nu mai există niciun pericol pentru turişti, nicio persoană fiind rănită.

Un alt urs s-a apropiat farte mult de o pensiune din Predeal, săptămâna trecută, în două seri la rând, în timp ce căuta prin tomberoane mâncare.

Tag-uri:
ursi, partie, predeal, subteleferic

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1584.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1584-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
'În urma unui apel la numărul de urgenţă 112 făcut de turişti duminică, la ora 14,40, prin care a fost semnalată prezenţa a doi urşi pe pârtia Subteleferic din Predeal, jandarmii montani şi salvamontiştii au fost nevoiţi să intervină pentru limitarea accesului turiştilor în acea zonă. Turiştii prezenţi în...

Preluat de la EVZ