Focul a izbucnic la parter, iar femeia era internată la etajul doi, însă a ieșit la geam să vadă ce se întâmplă și a inhalat o cantitate mare de fum, care i-a produs arsuri pe căile aeriene superioare, scrie Botosaneanul.ro. 

Chiar dacă nu i-a afectat pielea, a fost încă de pe 23 ianuarie cel mai grav caz din toate cele cinci persoane care au necesitat îngrijiri medicale. Incendiul, produs într-un apartament transformat în depozit.

Fumul gros degajat de materialele textile, masele plastice și alte ambalaje i-au fost fatale bătrânei. 

În aceste condiții, incendiul începe de astăzi să facă și obiectul unui dosar penal, nefiind exclus ca membrii familiei de la parter să devină acuzați. Deocamdată, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean ne-au comunicat că se demarează cercetări asupra faptei, pentru moarte suspectă. După efectuarea necropsiei încadrarea s-ar putea schimba, precizează aceeași sursă. 

Tag-uri:
batrana, moarta, spital, fum, intoxicatie cu fum, incendiu, bloc

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1561.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1561-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Focul a izbucnic la parter, iar femeia era internată la etajul doi, însă a ieșit la geam să vadă ce se întâmplă și a inhalat o cantitate mare de fum, care i-a produs arsuri pe căile aeriene superioare, scrie Botosaneanul.ro. Chiar dacă nu i-a afectat pielea, a fost încă de pe 23...

Preluat de la EVZ