„Înalt, brunet, atrăgător şi cu picioarele pe pământ”, este descris fostul principe Nicolae de către publicaţia The Telegraph. Ziariștii îi numesc pe cei doi Harry și Megan ai României, cu referire la apropiata nuntă dintre al doilea fiu al Prințului Charles cu vedeta din Suits. 

The Telegraph mai scrie și că, după moartea regelui Mihai al României, ar fi putut să moară și orice speranță că statul român ar putea deveni monarhie. Cu toate acestea, Nicolae de Roumanie Medforth – Mills, nepotul cel mare al Regelui, în vârstă de 32 de ani, crește încrederea românilor. 

Fostul principe Nicolae a declarat că nu are intenţia să ia măsuri legale sau de alt tip față de mătușa sa. „Nu am considerat niciodată că aş fi în competiţie. Imaginea de ansamblu este că suntem Familia Regală a României, iar interesele noastre sunt de a ajuta ţara, fie din punct de vedere economic, fie social. Din acest motiv ne aflăm aici şi asta trebuie să facem”, a declarat fostul principe Nicolae.

În opinia britanicilor, Nicoale este așteptat cu emoție înapoi în România,  = mai ales având în vedere faptul că Regele Mihai a decis în august 2015 să îi retragă titlul principelul Nicolae, pentru că în urma unui scandal din presă s-a aflat că ar fi făcut un copil nelegitim cu o tânără.

„Nu am fost de acord (cu declaraţia), dar ei au publicat-o oricum”, a declarat fostul principe, reafirmând că nu acesta este adevăratul motiv. Întrebat de ce consideră că propria familie pare să fie împotriva lui, acesta a declarat: “Nu ştiu. Chiar nu înţeleg motivul. Am câteva idei, dar nimic concret. Totul s-a întâmplat brusc, m-au înlăturat din familie şi asta este foarte trist”.

Tag-uri:
nicolae, mutare, romania, megan, harry, comparatie, interviu, the thegraph

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1565.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1565-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„Înalt, brunet, atrăgător şi cu picioarele pe pământ”, este descris fostul principe Nicolae de către publicaţia The Telegraph. Ziariștii îi numesc pe cei doi Harry și Megan ai României, cu referire la apropiata nuntă dintre al doilea fiu al Prințului Charles cu vedeta din Suits. The Telegraph mai scrie și că,...

Preluat de la EVZ