Cu toate acestea, presa internațională a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, scriindu-se că meciul a fost unul excelent, iar românca a arătat curaj, dăruire, hotărâre şi luptă, informează Știrile Pro Tv.

„Finală minunată. Ambele jucătoare au dat totul într-un meci de aproape trei ore. S-a făcut istorie, fiind primul trofeu de grand slam al lui Wozniacki şi primul obţinut de o daneză. În plus, ea îi ia primul loc în clasament adversarei sale învinse Simona Halep. Aceasta din urmă a arătat curaj, dăruire, hotărâre şi luptă. A promis că se va întoarce pentru a câştiga primul său trofeu de Grand Slam. Şi cine s-ar îndoi că poate reuşi asta?”, a scris jurnalul australian The Age.

„Ce finală! Iar Caroline Wozniacki este o câştigătoare merituoasă, dar ce rol a trebuit să joace Simona Halep în finală…Incredibil. Două ore, 50 de minute… epic.”, a scris și BBC.

Site-ul oficial al competiţiei, Ausopen.com, a scrie că finala a fost una dintre cele mai bune din istorie: „A fost una dintre cele mai bune finale de grand slam din toate timpurile – plină de tensiune, talent, sportivitate şi încăpăţânare”.

“După o luptă intensă, Caroline Wozniacki a învins-o pe Simona Halep în finala Australian Open. La 27 de ani, daneza şi-a oferit cel mai frumos trofeu al carierei şi revine, după şase ani, în fruntea clasamentului mondial. După o luptă fabuloasă ca intensitate, a detronat-o pe Simona Halep din fruntea clasamentului WTA”, a notat şi L’Equipe.

Gazzetta dello Sport a titrat: „Wozniacki, primul Grand Slam! Halep învinsă în trei seturi”, iar Mundo Deportivo a subliniat că finala de la Melbourne a fost una excelentă: “Caroline Wozniacki revine pe primul loc mondial după o finală excelentă şi agonizantă cu Simona Halep. A fost o finală la un nivel sportiv înalt, dar şi cu suspans şi agonie. Toate ingredientele unui mare meci”.

Tag-uri:
infrangere, halep, simona halep, presa internationala, wozniacki, finala, australian open

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1541.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1541-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Cu toate acestea, presa internațională a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, scriindu-se că meciul a fost unul excelent, iar românca a arătat curaj, dăruire, hotărâre şi luptă, informează Știrile Pro Tv.„Finală minunată. Ambele jucătoare au dat totul într-un meci de aproape trei ore. S-a făcut...

Preluat de la EVZ