Dragnea a precizat că nu el este cel care a comis greșeala, textul fiind postat pe rețeaua de socializare de altcineva.

”Cine a făcut greșeala nu mai e; Încet, încet, cei care le fac dispar!”, a declarat președintele PSD. 

Dragnea a precizat că a avut încredere în persoana respectivă, să posteze pe pagina de socializare mesajul de condoleanțe, la moartea istoricului român.

”Nu l-am confundat. Am făcut o greșeală că am am avut încredere în cineva să posteze. Am scris textul, l-am transmis, după care mi-a spus peste câteva minute că a făcut o greșeală. Cine a făcut greșeala nu mai e. Am mai pățit din astea. Încet, încet, cei care le fac dispar”, a precizat Dragnea.

Dorind să-şi exprime condoleanţele la aflarea veştii că marele istoric Neagu Djuvara a decedat, Liviu Dragnea a încurcat personalităţile, scriind numele profesorului Mircea Djuvara care s-a stins pe 7 noiembrie 1945, la vârsta de 59 de ani.

Mesajul iniţial postat de Liviu Dragnea a fost acesta:

”#România a pierdut astăzi una dintre cele mai mari valori!Un intelectual desăvârșit, Mircea Djuvara reprezintă un #reper de moralitate și civism, un om care s-a luptat întreaga sa viață pentru interesele României și ale românilor.

Dumnezeu să-l odihnească!”

Tag-uri:
dragnea, djuvara, facebook, eroare, confundat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1582.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1582-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Dragnea a precizat că nu el este cel care a comis greșeala, textul fiind postat pe rețeaua de socializare de altcineva. ”Cine a făcut greșeala nu mai e; Încet, încet, cei care le fac dispar!”, a declarat președintele PSD.  Dragnea a precizat că a avut încredere în persoana respectivă, să posteze...

Preluat de la EVZ