Nisha Devidas a decis să își pună capăt zilelor înainte de nunta sa. Femeia originară din Rohini, India a luat această decizie tristă pentru că nu mai putea suporta șantajul lui Nikhil Borkar, un fost iubit de-al ei, potrivit Libertatea.

Nisha s-a filmat în timp ce bea un lichid negru după care i-a trimis videoclipul lui Borkar, cu doar 10 zile înainte de ceremonia de căsătorie.

Fratele tinerei, Ravi Kavle a povestit pentru presa locală trauma pe care sora lui a trebuit să o îndure.

„Nunta surorii mele era programată pe 4 februarie, dar a murit cu 10 zile înainte de a merge la altar. Nikhil Borkar este responsabil de moartea ei, el este singurul vinovat. La începutul relaţiei, a păcălit-o pe sora mea spunându-i că se vor căsători. Apoi s-a folosit de ea în fel şi chip, după care a început s-o şantajeze”, a declarat bărbatul.

Tânăra a fost descoperită de un necunoscut care a alertat autoritățile. Devidas a fost dusă de urgență la spitalul din Bhandara, dar medicii nu au mai putu face nimic pentru a o salva și au declarat decesul.

Poliția a deschis o anchetă în cazul sinuciderii tinerei, dar, deocamdată, forțele de ordine nu l-au audiat pe fostul iubit.

Imaginile din videoclip poate avea un impact emoțional puternic și este interzis minorilor.

Sursa: YOUTUBE

Tag-uri:
nunta, otrava, femeie otravita, santaj

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1579.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1579-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Nisha Devidas a decis să își pună capăt zilelor înainte de nunta sa. Femeia originară din Rohini, India a luat această decizie tristă pentru că nu mai putea suporta șantajul lui Nikhil Borkar, un fost iubit de-al ei, potrivit Libertatea.Nisha s-a filmat în timp ce bea un lichid negru...

Preluat de la EVZ