Simona Halep a fost amendată cu 12.000 de euro de către organizatorii Australian Open după gestul făcut de antrenorul Darren Cahill, care i-a transmis un mesaj în timpul semifinalei cu germanca Angelique Kerber.

Australianul i s-a adresat Simonei în timpul meciului maraton cu Kerber, făcându-i semn să se concentreze și să tacă. Pentru acest gest, Halep a fost sancționată cu 12.000 de euro. ProSport a scris încă din ziua meciului că Halep ar putea fi amendată pentru gestul antrenorului său.

Darren Cahill s-a ridicat din tribune și i-a transmis Simonei, prin gesturi, să se concentreze și să nu mai comenteze la fiecare punct. La turneele de Grand Slam, interacțiunea dintre sportiv și antrenor în timpul partidelor este strict interzisă.

În urma prezenței în finala turneului Australian Open, Simona Halep a primit 1,56 milioane de dolari. Amenda ar urma să i se retragă din premiu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/hghg-6-46440.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/hghg-6-46440-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv